XRP verslagen door nieuwkomer BONK: Volume & prijs schieten omhoog

Louise de Graaf


Te midden van een golf van rode cijfers in de crypto markt, schittert de afgelopen week als een van de meest voorspoedige voor de op Solana (SOL) gebaseerde memecoin bonk (BONK). De derde grootste memecoin van de markt staat in het middelpunt van de aandacht na grootse beursnoteringen en de daaruit voortvloeiende gigantische prijsrally. Bonk steeg de afgelopen 7 dagen maar liefst 92%.

Bybit is momenteel een van de weinige exchanges in Nederland die BONK aanbiedt. De exchange verwelkomt lezers van Crypto Insiders momenteel met 18 euro gratis crypto naar keuze; hier kan je op het moment van schrijven 514.138 gratis BONK voor kopen.

BONK nu verhandelbaar op crypto-giganten

BONK is de allereerste memecoin op het Solana netwerk dat op eerste kerstdag vorig jaar in het leven werd geroepen als gratis airdrop voor de Solana gemeenschap. Sindsdien is de adoptie van BONK parabolisch gegroeid, en de afgelopen week zal wat dat betreft als hoogtepunt de geschiedenisboeken ingaan.

BONK, dat net als dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB) een Shiba Inu-hond als mascotte heeft, is deze week toegevoegd aan het handelsarsenaal van zowel Coinbase als Binance. Hiermee is de munt plotseling beschikbaar voor meer dan honderd miljoen crypto-enthousiastelingen van over de hele wereld.

Door het noteren van een cryptomunt op grote exchanges als Coinbase en Binance wordt het blootgesteld aan een breder publiek van potentiële investeerders, krijgt de legitimiteit van het project een flinke boost, en wordt de algehele liquiditeit flink vergroot.

Handelsvolume Bonk hoger dan XRP

De grote beursnoteringen hebben een enorme bijdrage geleverd aan de koersexplosie van BONK van de afgelopen week. Momenteel staat de koers van BONK 92 procent hoger dan aan het begin van de week. Echter bereikte de koers afgelopen vrijdag zijn absolute piek, waarna het een corrigerende fase is ingegaan.

Gemeten tot het hoogtepunt van vrijdag steeg BONK zelfs met zo’n 187 procent in waarde. Investeerders die 2 maanden geleden al in BONK stapten, genieten nu van een ongekend rendement van meer dan 10.000 procent.

Bybit-gebruikers hebben al sinds januari van dit jaar de mogelijkheid om te handelen in BONK. Op Bybit, een van de grootste beurzen ter wereld, ligt het handelsvolume van BONK momenteel zelfs hoger dan die van ripple (XRP). Dit weerspiegelt de enorme populariteit van de relatief nieuwe memecoin.

In de afgelopen 24 uur is er op Bybit voor iets meer dan 35 miljoen euro aan BONK verhandeld. Hiermee neemt BONK plek 9 in beslag in de lijst van meest verhandelde cryptomunten op Bybit. Voor XRP, dat op plek 10 staat, komt het handelsvolume daarentegen nipt boven de 33 miljoen euro uit.

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Bybit nieuwe gebruikers de unieke kans om gratis 18 euro te ontvangen, welke je vervolgens kunt besteden aan BONK of een van de andere vele cryptomunten van het platform. Meld je gratis aan via deze link en profiteer direct.

Het bericht XRP verslagen door nieuwkomer BONK: Volume & prijs schieten omhoog verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie