wat staat ons te wachten?

Louise de Graaf


In dit artikel nemen we je mee in een analyse van chainlink (LINK), rechtstreeks uit onze Premium omgeving. We verkennen de belangrijkste technische elementen die de toekomstige koers van LINK kunnen beïnvloeden. Deze informatie is handig voor iedereen die overweegt te investeren of zijn eigen analyse wilt maken.

Maak gebruik van onze analyses en interactieve community door je aan te melden voor slechts 1 euro, waarmee je 30 dagen toegang krijgt tot exclusieve content in onze Premium omgeving. Bedenk wel dat deze analyses puur informatief zijn en geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor chainlink (LINK)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders staat een nieuwe LINK analyse klaar voor alle leden. Deze analyse biedt recente inzichten en verwachtingen voor de nabije toekomst van LINK:

“Onze recente analyse van LINK toont een opmerkelijke trend. Na het volgen van een opwaarts trendkanaal, zagen we medio december een uitbraak aan de onderkant. Dit signaleert een mogelijke verandering in de marktdynamiek.

 

We verwachten dat de koers van LINK nog één keer tijdelijk zal stijgen naar de golden pocket op 61,8%, ongeveer $15,50. Rond dit niveau zal de koers waarschijnlijk op sterke weerstand stuiten, wat vervolgens leidt tot een verdere daling.

 

Daarom richten we onze aandacht op de groene koopzone, die tussen $11,65 en $13 ligt. In deze zone zullen we overwegen om LINK te kopen, anticiperend op een aanzienlijke stijging vanuit dit niveau.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ztrPahrx/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie