wat de bitcoin dip betekent voor altcoins

Louise de Graaf


Hallo allemaal, in deze video bespreek ik de recente dip in de cryptomarkt, met name de impact op bitcoin (BTC) en altcoins zoals ethereum (ETH) en fantom (FTM).


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Bitcoin en de crypto marktdip

De langverwachte dip is eindelijk hier. Bitcoin en andere altcoins hebben een significante daling meegemaakt. Ik wil benadrukken dat, hoewel bitcoin slechts enkele procenten daalde, veel altcoins verliezen van meer dan 10% zagen.

Dit is een belangrijk moment om de markt te analyseren en te begrijpen welke niveaus cruciaal zijn voor bitcoin om het korte termijn momentum te behouden. Ik geloof dat we nog steeds in een opwaartse trend zitten, en dit is een kans om te accumuleren. Het is cruciaal om te kijken naar hoe de markt reageert op deze dip en waar de supportniveaus liggen.

Advertisement

De impact op altcoins

Wat betreft altcoins, zoals fantom, is het interessant om te zien hoe ze reageren op de marktbewegingen van bitcoin. Het is niet ongewoon dat altcoins dips van 30 tot 40% ervaren, wat nog steeds als gezonde prijsactie kan worden beschouwd.

Tot slot wil ik het belang van spot trading en lange termijn strategieën benadrukken. In mijn Ultimate DCA-methode leer ik over het belang van accumuleren tijdens dips en het veilig opslaan van je assets.

Volatiliteit is een onderdeel van de cryptomarkt, en het is cruciaal om voorbereid te zijn op zowel de ups als de downs. Door je te concentreren op lange termijn strategieën en voorzichtig te zijn met leverage, kun je de volatiliteit in je voordeel gebruiken.

Ik hoop dat deze video weer nuttig is voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Vergeet niet te abonneren voor regelmatige updates en laat je vragen of opmerkingen achter onder de video. Tot de volgende keer!


Alle Nederlandse Max Verstappen fans krijgen bitcoin van sponsor

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Post Views: 270Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie