Voormalig Goldman Sachs topman noemt XRP ‘kans van zijn leven’

Louise de Graaf


Raoul Pal, voormalig executive bij Goldman Sachs en bekende analist, heeft recentelijk in een interview met CryptoLaw zijn blijvende vertrouwen in XRP tokens benadrukt. Pal heeft al jaren XRP in zijn bezit en is niet van plan deze in de nabije toekomst van de hand te doen. Sterker nog, volgens hem is XRP een buitengewoon grote kans.


Bankdirecteur start nieuwe crypto beurs met behulp van Ripple

  • xrp-xrp-logo

    Ripple nieuws

Ripple tegen de SEC

In het interview zegt Pal dat hij in XRP had geinvesteerd vlak nadat de SEC de aanklacht tegen Ripple indiende. Volgens hem was dit voor hem de kans van zijn leven. De token was naar zijn idee op dat moment zwaar ondergewaardeerd en de effecten van de rechtszaak zouden overdreven worden.

“Als je zoiets ziet, is het zoiets als: ‘Oké, nu is de prijs enorm gedaald. We weten dat het echt is, de helft van de mensen is van de markt uitgesloten, dit is de kans van je leven. Dus toen heb ik het gekocht. En sindsdien heb ik het gehouden.”

Toekomstperspectieven van XRP

Pal is tegelijkertijd optimistisch over de fundamentele waarde van XRP op lange termijn. Hij vergelijkt zijn investering in Ripple met zijn eerdere betrokkenheid bij Solana (SOL), waar hij een soortgelijke benadering hanteerde. Pal gelooft dat de prijs van XRP nieuwe hoogten zal bereiken tijdens de volgende grote bullmarkt van bitcoin (BTC), aangezien de marktwaarde van altcoins zoals XRP en SOL vaak gekoppeld is aan de cyclus van de koning der cryptocurrencies.

Pal denkt tevens dat de kans aanwezig is dat we een allesomvattende supercyclus tegemoet gaan, een scenario waarin “alles tegelijkertijd en overal absurd stijgt”. Dat zal menig XRP investeerders als muziek in de oren klinken.

Met de aanhoudende juridische strijd en de positieve vooruitzichten van experts zoals Raoul Pal, blijven investeerders en volgers van Ripple hoopvol over de potentie van deze unieke cryptomunt. De tijd zal uitwijzen of er inderdaad een absurde stijging gaat komen waar Pal over spreekt.

Post Views: 684Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie