The Sandbox (SAND) op kruispunt: cruciaal moment in zicht

Louise de Graaf


In onze nieuwste Premium artikel verkennen we de koers van the sandbox (SAND), een opkomende speler in de crypto- en gaming-industrie. Dit artikel biedt een analyse van SAND rechtstreeks uit de Premium omgeving als voorproefje. Ideaal voor diegenen die hun investeringsstrategie willen verfijnen.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro. Let op: onze analyses zijn puur informatief en zijn geen financieel advies.

Technische analyse the sandbox (SAND)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe SAND analyse gepubliceerd in de Premium omgeving. Hierin deelden ze de volgende koersverwachtingen:

“We hebben een interessante ontwikkeling gezien in de grafiek van SAND. Sinds het begin van deze maand is er een opmerkelijke opwaartse trend waargenomen, maar deze stijging werd abrupt gevolgd door een sterke daling na het bereiken van een piek rond de $0,60.

 

Op basis van onze analyse, lijkt het erop dat de koers mogelijk weer een stijging kan inzetten. Echter, we verwachten dat de koers tegen weerstand zal aanlopen in de blauwe zone, specifiek tussen de $0,558 en $0,60.

 

Aan de andere kant moeten we ook rekening houden met een meer bearish scenario. Hierin zou SAND rond de $0,52 al op weerstand kunnen stuiten, wat kan leiden tot een verdere daling. Gezien deze factoren, neigen wij op de middellange termijn naar een bearish houding voor SAND.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EN8jtiOD/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 45Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie