Te laat geïnvesteerd in BTC en ETH? ROE wil je een tweede kans bieden

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zijn goed voor ongeveer 65% van de crypto-industrie, en vroege investeerders hebben fortuinen uit deze topcrypto’s verdiend. Gelukkig zijn er nu even winstgevende tokens zoals Solana, Doge en BorroeFinance ($ROE). BorroeFinance belooft een heleboel korte termijn. Laten we ons verdiepen in de voorspellingen en meningen van experts.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Experts voorspellen massale prijsstijging voor Bitcoin in 2024

Op 28 november bevestigden experts van Standard Chartered Bank hun standpunt dat Bitcoin tegen het einde van 2024 $100.000 zal waard zijn. Volgens Geoff Kendrick en zijn team zal de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF de Bitcoin over de weerstand van $100.000 duwen.

De Amerikaanse SEC bekijkt een groot aantal aanvragen voor een Bitcoin Spot ETF. Beleggers hebben er echter vertrouwen in dat de commissie snel goedkeuring zal geven. Als gevolg van het optimisme onder Bitcoin-beleggers steeg BTC 4,75% in de laatste week van november.

Op 22 november werd BTC verhandeld voor $36.080; een week later werd BTC verkocht voor $37.824. Experts zeggen dat BTC een enorme prijsstijging zal doormaken als de SEC BTC Spot ETF’s goedkeurt voor de halvering van Bitcoin in april 2024.

BorroeFinance

BorroeFinance is een AI-aangedreven fondsenwervingsplatform dat web3 content creators in staat stelt om direct geld in te zamelen door toekomstige inkomsten te verkopen.

Op BorroeFinance kunnen web3-bedrijven hun toekomstige abonnementen, royalty’s en facturen omzetten in trending NFT’s en deze tegen gereduceerde prijzen verkopen aan ondersteunende gemeenschappen.

$ROE bevindt zich momenteel in de tweede presale fase en het token wordt verkocht voor $0,015. Nadat alle presale fases zijn afgerond, zal $ROE op grote cryptobeurzen genoteerd worden voor $0,04.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Ethereum wordt deflatoir na daling van validators

Op 28 november onthulde Glassnode (een van de beste analyseplatforms voor cryptocurrency) nieuwe informatie die suggereerde dat Ethereum een deflatoire token zou kunnen worden. Volgens Glassnode zijn de Ethereum validators in de tweede helft van 2023 aanzienlijk afgenomen, waardoor de uitgiftesnelheid van ETH is vertraagd.

Daarnaast heeft Ethereum een verhoogde netwerkactiviteit gezien, wat heeft geresulteerd in een verhoogde ETH-verbranding via EIP1559. Ethereum bleef bullish in de laatste week van november en steeg met 4,90%.

Op 22 november werd ETH verkocht voor $1.956. ETH passeerde zeven dagen later de weerstand van $2.000 en werd verhandeld voor $2.055. Volgens analisten is ETH nog steeds koploper onder de beste altcoins, en ligt ETH op koers om tegen Q1 2024 voor $2.400 te worden verhandeld vanwege het verminderde aanbod.

Lees hier meer over BorroeFinance:

Bezoek BorroeFinance Presale | Word lid van de Telegram Groep | Volg BorroeFinance op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie