Solana koers naar omkeerpunt, stijging van 77% vanuit groene zone

Louise de Graaf


In dit artikel duiken we in een technische analyse van solana (SOL), afkomstig uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. We bekijken de recente koersbewegingen en kijken naar mogelijke toekomstige bewegingen, interessant voor elke investeerder.

Onze Premium omgeving biedt niet alleen meer analyses, maar ook interactie met ervaren analisten. Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen lang toegang krijgen tot al onze exclusieve content. Onthoud dat onze informatie enkel bedoeld is voor educatieve doeleinden en niet als financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe SOL analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Solana vertoont momenteel een zijwaartse trend na een sterke stijging, wat wijst op een adempauze in de markt. Deze periode van consolidatie valt samen met de vierde golf van een groter Elliott Wave patroon, waarbij we in een WXY-patroon corrigeren.

 

Het lijkt erop dat solana binnenkort een daling in zal zetten. We houden dan de groene koopzone tussen $41,45 en $48 goed in de gaten. Deze zone wordt gevormd door belangrijke Fibonacci-niveaus, wat het een sterke ondersteuningszone maakt.

 

Vanuit deze zone verwachten we een krachtige opwaartse beweging, met een doel de $75, een potentiële stijging van circa 77%.”

Datum analyse: 2 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/iKly2x2j/

Ontvang gratis SOL crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie