Slaat de FOMO toe voor bitcoin? En gaat deze altcoin x30?

Louise de Graaf


Goedemiddag allemaal! Vandaag duik ik in een educatieve koersanalyse, geen financieel advies, en bespreek ik bitcoin (BTC) die de $45.000 op Coinbase heeft bereikt. Ik bekijk ook enkele altcoin-verzoeken en onderzoek of institutionele FOMO aanwezig is.Ā 


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

Institutionele crypto FOMO slaat toe

Op de grafieken zie ik liquiditeit rond $45.000, wat aangeeft dat de koers mogelijk naar $48.000 kan stijgen. De futuresgrafiek toont een niet-gesloten gap en suggereert een voortzetting van de opwaartse trend.

Institutionele FOMO lijkt mogelijk gezien de premium op Coinbase, waar grote instituten bereid zijn meer te betalen. De parabolische beweging van Bitcoin omhoog is op korte termijn positief, maar ik waarschuw voor mogelijke correcties. Ik ben voorzichtig optimistisch en zie mogelijkheden voor een dip na ETF-goedkeuring.Ā 

Ik bespreek ook een evenwichtspatroon in een altcoin, waarbij ik let op uitbraken en hertesten. Het is essentieel om op parabolische bewegingen te letten en jezelf te beschermen tegen FOMO. In de premium Discord-groep deel ik meer trades en updates.

Chainlink analyse

Vervolgens bekijk ik Chainlink, dat een accumulatiefase lijkt te hebben doorbroken, met een focus op de $19-20 als mogelijke weerstand. Ik bespreek ook Waves, dat een Adam en Eve-patroon kan volgen met een technische target rond $670.

Als laatste herinner ik aan verzoekjes in de comments en benadruk ik het belang van voorzichtig traden in deze volatiele markt. Deze video biedt een diepgaande analyse van de huidige staat van de cryptomarkt, met speciale aandacht voor bitcoin en enkele belangrijke altcoins. Deze video mag je dus niet missen! Happy Trading en tot de volgende video!


šŸš€ Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over mijn diensten.

Post Views: 36Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie