rode zone duidt op trendomslag

Louise de Graaf


In dit artikel pakken we de grafiek van near protocol (NEAR) erbij, een blockchain-platform dat zich richt op gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Deze analyse uit de Premium omgeving belicht de recente koersbewegingen van NEAR en geeft een vooruitblik op mogelijke toekomstige trends.

Dit artikel is een waardevolle bron voor handelaren die geïnteresseerd op zoek zijn naar kansen in de markt. Voor een bijdrage van slechts €1 bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je verdiepende inzichten kunt krijgen en kunt netwerken met andere crypto-enthousiastelingen.

Profiteer van koersdaling near protocol (NEAR)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen:L zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat NEAR binnenkort een daling kan maken en overwegen daarom een shortpositie in te nemen. Dat legde ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Op de koers van NEAR zien we een groot ABC Elliott Wave patroon. NEAR steeg onlangs van $0,95 naar $2,18 in ongeveer een maand tijd. Deze stijging markeert de voltooiing van een B wave.

 

In deze regio hebben we daarom een rode verkoopzone vastgesteld, gevormd door de 100% Fibonacci-niveau op $1,97 en de 123,6% op $2,14. Deze zone duidt op een potentieel omslagpunt waar we overwegen om een shortpositie in te nemen.

 

Het is belangrijk om te noteren dat het invalidatieniveau voor deze bearish verwachting ligt op $2,18. Als de prijs boven dit niveau uitstijgt, zullen we onze short-strategie moeten heroverwegen. Voor nu anticiperen we echter op een neerwaartse trend en zullen de koers nauwlettend volgen.”

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ghsLib2s/

Ontvang gratis NEAR of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 371Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie