Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

Louise de Graaf


Dit artikel biedt een analyse uit onze Premium omgeving van ripple (XRP), een betalingsprotocol dat de efficiëntie van internationale transacties beoogt te verbeteren. We bekijken de recente koersbewegingen van XRP en de potentiële koersbewegingen op de korte tot lange termijn.

Deze informatie is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in XRP, of een kans in de markt zoekt. Voor slechts €1 kun je deelnemen aan onze Premium omgeving en krijg je 30 dagen lang toegang tot exclusieve content, discussies en netwerkmogelijkheden met deskundige analisten en crypto-enthousiastelingen.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers heeft enkele interessante koersbewegingen laten zien. Na grondig onderzoek hebben onze analisten onlangs de onderstaande bevindingen gedeeld in Premium omgeving:

“Op de grafiek van XRP zien we een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Recent heeft de vierde wave ondersteuning gevonden bij de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, wat wijst op een potentieel keerpunt.

 

Na deze ondersteuning verwachten we dat XRP een opwaartse beweging zal maken richting hogere Fibonacci niveaus, specifiek de 127,2% en 161,8%. Dit zou de prijs naar verwachte weerstandsniveaus kunnen brengen rond de $0,80 en $0,865.

 

Voor het behoud van een opwaartse trend is het cruciaal dat XRP boven de $0,4695 blijft. Zolang we boven deze prijs blijven, blijft het perspectief bullish en is de kans groter dat de verwachte stijging zich zal voortzetten naar onze targets.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KfhEixbc/

Gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo een welkomstbonus aan alle lezers. Maak via deze link een account aan bij Bitvavo ontvang gratis crypto, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 55Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie