neerwaartse trend nog niet voorbij

Louise de Graaf


In dit artikel presenteren we een analyse van THORChain (RUNE), afkomstig uit onze Premium omgeving. De focus ligt op de technische indicatoren en markttrends die van invloed zijn op de koers van RUNE. Deze informatie is waardevol voor investeerders van alle niveaus.

Je kunt meer analyses ontdekken door je voor slechts 1 euro aan te melden voor onze Premium omgeving, waarmee je 30 dagen toegang krijgt tot exclusieve content. Houd er rekening mee dat onze inhoud informatief is en geen financieel advies.

Technische analyse THORChain (RUNE)

Analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe RUNE analyse gepubliceerd in de Premium sectie. Leden kunnen daar de laatste markttrends en prognoses voor RUNE vinden. De analisten zeiden daarin het volgende:

“Onze recente blik op RUNE toont een neerwaarts patroon, in de vorm van een WXY Elliott wave. Dit suggereert een trend waarbij de koers over het algemeen daalt.

 

We observeren specifieke weerstand in de tweede blauwe zone, rond de $6, waar de koers moeite heeft om door te breken en vervolgens verder zakt. Deze dalende trend lijkt zich voort te zetten naar een doel van ongeveer $4,5.

 

Onze analyse suggereert dat we pas een sterk steunniveau kunnen verwachten rond de $4. Het is cruciaal om op te merken dat een snelle stijging boven de $7,29 onze huidige visie van een dalende trend zou weerleggen.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/121GZss6/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie