Max Verstappen’s recordjaar krijgt binnenkort crypto-aandenken

Louise de Graaf


Het Oracle Red Bull Formula 1 team van Max Verstappen, na een buitengewoon indrukwekkend seizoen in 2023, gaat een nieuwe collectie van non-fungible tokens (NFT’s) lanceren, dat meldt The Block. Ze vieren hun dominante prestaties op de circuits door naar eigen zeggen een unieke NFT-collectie op de markt te brengen. Deze digitale verzamelobjecten zijn gemunt op de Sui-blockchain en zijn beschikbaar via Bybit, hoofdsponsor van Red Bull Racing.

Verstappen en Red Bull Racing schrijven geschiedenis

Dit initiatief volgt op een historisch jaar voor het team van Verstappen. Ze vestigden een record voor de meeste kampioenschapspunten in één seizoen. Met coureurs Max Verstappen en Sergio Pérez won Red Bull Racing zowel het constructeurskampioenschap als het coureurskampioenschap.

Het ontwerp van de NFT’s is in handen van Automobilist, een bekroond ontwerpbureau gepassioneerd door het creëren van kunstwerken en designs in de wereld van de autosport. De NFT’s beloven unieke kunstwerken te zijn die de successen en emoties van het raceseizoen vastleggen.

“De lancering volgt op het meest succesvolle jaar in de geschiedenis voor Oracle Red Bull Racing, dat records vestigde voor de meeste kampioenschapspunten in één seizoen,” aldus Red Bull in een verklaring. “De collectibles zullen unieke kunst bevatten die is ontworpen door Automobilist, een bekroonde ontwerpstudio met mensen die gepassioneerd zijn over het creëren van ontwerpen en kunst rondom alles wat met motorsport te maken heeft.”

Formule 1 en crypto innovatie

Red Bull Racing heeft gekozen voor de Sui-blockchain, ontwikkeld door Mysten Labs, om hun NFT’s op te lanceren De samenwerking met Mysten Labs werd eerder dit jaar al gesloten. Dan Mitchell, marketingmanager bij Red Bull, had het volgende te zeggen:

 “Het is belangrijk dat we blijven innoveren en op nieuwe manieren contact maken met fans over de hele wereld,” aldus Dan Mitchell, senior marketingmanager bij Oracle Red Bull Racing. Hij benadrukt de waarde die het team ziet in Web3-technologieën zoals NFT’s als digitale verzamelitems”

Het bericht Max Verstappen’s recordjaar krijgt binnenkort crypto-aandenken verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie