kans op explosieve groei in zicht

Louise de Graaf


Hieronder richten we ons op de litecoin (LTC) koers, een van de eerste altcoins en bekend om zijn snelle transactietijden. Onze Premium analyse biedt een blik op de recente koersbewegingen van LTC en de toekomstige vooruitzichten.

Deze informatie is van belang voor handelaren die overwegen om in LTC te stappen of hun huidige positie heroverwegen. Met een bijdrage van slechts €1 bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je toegang krijgt tot meer gedetailleerde analyses en de mogelijkheid om te leren van experts.

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe LTC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Bij de huidige prijsactie zien we dat litecoin een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is. Aan het eind van dit patroon zien we een groene zone waar we naartoe bewegen die zich uitstrekt van $45 tot $55.

 

Dit gebied markeert een potentieel interessant punt voor ons als kopers om LTC in te slaan. Als we ons namelijk in deze groene zone bevinden, verwachten we een ommekeer en een stijgende lijn die ons mogelijk naar de $150 kan brengen.

 

Een belangrijk niveau om in de gaten te houden is het invalidatieniveau op $39. Zolang de koers boven dit niveau blijft, blijft het huidige positieve scenario intact.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oNqcHh3j/

Tip van onze experts

Bij Bitvavo kun je passief inkomen verdienen met Lending op cryptomunten zoals Bitcoin en Litecoin, met potentieel rendementen tot boven de 5%. Meld je gratis aan en profiteer van het compound effect voor de groei van je vermogen, plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 457Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie