‘’Investeer in Bitcoin voordat het te laat is’’

Louise de Graaf


De Amerikaanse schrijver en ondernemer Robert Kiyosaki, vooral bekend dankzij zijn eerste boek ‘Rich Dad Poor Dad’, heeft zijn 2,4 miljoen X-volgers aanbevolen om bitcoin (BTC) te kopen als ontsnapping van het ‘’neppe geldsysteem’’. Kiyosaki is een bekende scepticus van het traditionele financiële systeem en heeft nu voor de zoveelste keer Bitcoin als uitweg geprezen.


Leuk nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

‘’Stap in goud, zilver, bitcoin voordat het te laat is’’

Kiyosaki is al sinds 1997, met de publicatie van Rich Dad Poor Dad, bezig om mensen meer te leren over persoonlijke financiën en hoe je je vermogen kan laten groeien.

Kiyosaki pleit al jaren voor goud, zilver en bitcoin, voornamelijk vanwege zijn opvattingen over bescherming tegen financiële onzekerheden, inflatie en devaluatie van fiatvaluta’s. In een nieuw bericht op X slaat de bestsellerauteur wederom toe met een nieuwe aanbeveling voor deze drie activa.

Kiyosaki raadde zijn volgers aan om hun blootstelling aan fiatgeld, wat hij het ‘neppe geldsysteem’ noemde, te verminderen. De gemiddelde persoon die geld probeert te sparen is een ‘’verliezer’’ volgens Kiyosaki. ‘’Stap nu in goud, zilver, bitcoin…voordat het te laat is’’.

Ongeveer een maand geleden deelde Kiyosaki al zijn verwachting voor de grootste economische crash in de wereldgeschiedenis. Hij is van mening dat goud, zilver en ’s werelds grootste crypto de enige redding kan bieden om deze teloorgang te overleven. Dit heeft te maken met het aspect van schaarste en het feit dat ze stuk voor stuk losstaan van het traditionele financiële systeem.

De schuld ligt bij de ‘’woke’’ regering

Op 23 november bracht Kiyosaki al een soort steunbetuiging uit aan iedereen die het momenteel lastig heeft dankzij de hoge inflatie. ‘’Ik heb medelijden met mensen die geen eten, huur en brandstof kunnen betalen en het zich niet kunnen veroorloven om te investeren in goud, zilver en bitcoin, zoals ik voorstel’’, zo schrijft hij.

Bovendien legt hij in zijn bericht op X de schuld van de stijgende inflatie en de daaropvolgende dagelijkse strijd bij de ‘’woke’’ regering. Hij zei dat hij zijn fiattegoeden blijft omzetten in bitcoin en edelmetalen omdat ‘’leiders niets om je geven’’ en hun acties neerkomen op oorlog en armoede.

Post Views: 122

Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie