Ethereum (ETH) koers nadert einde van opwaartse fase

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), een van de leidende cryptocurrencies, wordt uitgelicht in ons nieuwste artikel. Hierin bespreken we een analyse van onze Premium omgeving analisten, gericht op recente marktontwikkelingen en toekomstige verwachtingen van ETH.

Duik dieper in onze Premium omgeving voor slechts 1 euro, met een 30-daagse proefperiode vol diepgaande analyses en interactieve functies. Belangrijk: dit artikel is puur informatief en onze analisten zijn geen financiële adviseurs.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse ethereum (ETH)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is recent een nieuwe een ETH gedeeld. Deze biedt een overzicht van de recente ontwikkelingen en toekomstverwachtingen voor ethereum.

“ETH heeft ons recentelijk verrast met een sterke opwaartse beweging. Echter, nu lijkt het erop dat de munt wat weerstand ondervindt.

 

We hebben een correctie gezien vanuit de blauwe zone, maar het was niet een correctie die ons echt zorgen baart. Wat we nu verwachten, is dat ETH de vijfde ‘wave’ van het 12345 Elliott Wave patroon gaat afsluiten, wat waarschijnlijk het begin zal zijn van een neerwaartse trend.

 

Wat betreft de exacte eindbestemming van deze neerwaartse beweging, daarover is het nog te vroeg om stelling te zijn. We moeten eerst een duidelijke piek zien om dit beter te kunnen voorspellen. In de Premium omgeving komen we hier snel op terug.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/G4UGaH9Z/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 21Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie