dit zijn de volgende doelen

Louise de Graaf


Onlangs zagen we een enorme stijging bij NEAR, het token van Near Protocol. In dit artikel, afkomstig uit onze Premium omgeving, duiken we dieper in de achterliggende factoren van deze bewegingen. We analyseren de recente trends en bieden inzicht in wat NEAR de komende tijd gaat doen.

Meld je aan voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot onze Premium content. Onthoud: wij bieden slechts informatie, geen financieel advies.

Sterke stijging voor NEAR protocol (NEAR)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe NEAR analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Hierin belichtten ze de volgende aspecten:

“NEAR maakte onlangs een korte correctie na een indrukwekkende stijging naar de $2,18. Begin deze maand keerde het momentum terug, met een krachtige opwaartse beweging die het vorige hoogtepunt van $2,18 overtrof.

 

Dit signaleert een sterke markt. In onze technische analyse zien we een 12345 Elliott Wave patroon, dat optreedt als de innerwave A van een ABC Elliott Wave patroon. Dit patroon suggereert dat we in een significante opwaartse trend zitten.

 

Onze eerste target is het 61,8% Fibonacci-niveau op $2,47, waar we verwachten dat de A-wave zal eindigen. Vervolgens kijken we naar het 100% Fibonacci-niveau voor het einde van de C-wave op $2,94. Belangrijk is het invalidatieniveau op $1,73. Mocht de koers hieronder zakken, dan heroverwegen we onze analyse. In de Premium omgeving houden wij de koers nauw in de gaten. 

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4NmpanNk/

Tip van de redactie: gratis crypto van Bitvavo

Registreer je in december bij Bitvavo, de Nederlandse crypto beurs, en ontvang een welkomstbonus van 20 euro, die je kunt gebruiken voor het kopen van crypto naar keuze. Geniet ook van het extra voordeel dat de eerste 10.000 euro aan transactievolume zonder handelskosten komt. Dit aanbod is exclusief voor deze maand. Voor meer informatie en aanmelden, volg deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie