Deze Bitcoin strategie leverde Gregory 138% winst op

Louise de Graaf


Het gros van de bitcoin (BTC) en crypto investeerders hanteert een simpele buy and hold-strategie met een langetermijnbenadering. De Franse crypto-enthousiast Gregory Gorand wil deze strategie verslaan door onder andere actief in crypto te handelen. Na jaren aan opgedane ervaring heeft hij dit jaar een indrukwekkend rendement van 138,62 procent binnengesleept. Zijn tijdrovende aanpak is tevens kopieerbaar op handelsplatform eToro, zodat je zonder moeite kunt profiteren van zijn behaalde winsten.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Profiteren van stijgende BTC dominantie

Het portfolio van Gregory bestaat grotendeels uit bitcoin. De overtuigde Bitcoin-fanaat liet zich vorig jaar gedurende de hardnekkige bearmarkt niet afschrikken en bouwde verspreid over verschillende aankoopmomenten zijn totale positie op. Het leeuwendeel van zijn kapitaal stroomde richting bitcoin, aangezien hij vorig jaar verwachtte dat bitcoin uit zou gaan blinken in de cryptomarkt.

Deze verwachting is meer dan uitgekomen, aangezien de bitcoin dominantie flink is gestegen dit jaar. Aan het begin van het jaar nam bitcoin zo’n 42 procent van de cryptomarkt in beslag, maar op dit moment ligt dat percentage bijna 30 procent hoger op iets meer dan 54 procent.

Op het moment vertegenwoordigt bitcoin 71,28 procent van het portfolio van Gregory. Qua altcoins heeft hij gekozen voor solana (SOL), ethereum (ETH) en cardano (ADA). Met name solana bleek een uitstekende zet te zijn geweest. SOL is dit jaar namelijk met grofweg 357 procent gestegen.

Ethereum en cardano zijn, net als een groot deel van de markt, tot dusver echter niet in staat geweest beter te presteren dan bitcoin. Gregory’s keuzes gedurende de bearmarkt werpen nu dus zijn vruchten af.

Actief in crypto handelen, profiteer zonder inspanning

Zoals gezegd neemt Gregory het heft in eigen handen om tot nog hogere rendementen te komen. Zijn handelsstrategie is naar eigen zeggen ‘’gebaseerd op technische analyse en marktonderzoek, gecombineerd met een diep begrip van de unieke dynamiek die het crypto-landschap vormgeeft.

Continu monitort Gregory de cryptomarkt; een taak waar velen eenvoudigweg geen tijd voor hebben. Met handelsplatform eToro is tijd geen vereiste meer om te kunnen profiteren van de handelsexpertise van Gregory, of honderden andere handelaren. Meld je gratis aan via deze link en start direct met kopiëren.

Post Views: 491Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie