Cardano (ADA) koers nadert omslagpunt in rode zone

Louise de Graaf


In dit artikel verkennen we cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich richt op duurzaamheid en wetenschappelijke nauwkeurigheid. De analyse uit onze Premium omgeving biedt een blik op de recente koersontwikkelingen van ADA en projecteert de verwachtingen voor de toekomst.

Overweeg om onze Premium omgeving te proberen voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1 om dieper in de wereld van cryptocurrencies te duiken door middel van meer analyses.

Profiteer van koersdaling cardano (ADA)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen net zo vaak dalen als stijgen. Zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat ADA binnenkort een daling kan maken. Hier alvast de laatste analyse van onze analisten:

“De meest recente bewegingen van cardano vertonen een duidelijk patroon op de grafiek, waarbij we een eindfase zien in de vorm van een ending diagonal wave 5, tussen de witte trendlijnen. Deze wave maakt deel uit van een grotere neerwaartse 12345 Elliott Wave cyclus.

 

We hebben een uitbraak uit dit neerwaartse patroon waargenomen en nu richt onze aandacht zich op de rode verkoopzone, die wordt gevormd door de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, ofwel tussen de $0,39 en $0,43.

 

In de rode zone overwegen we een shortpositie te openen in ADA. Deze zone wordt beschouwd als een sleutelgebied waar waarschijnlijk een omkering zal plaatsvinden. Onze strategie kent echter een duidelijk invalidatieniveau; als ADA stijgt boven de $0,46, zullen we onze shortpositie heroverwegen.

 

Als de prijs zich houdt aan onze verwachtingen, richten we ons op een doel van $0,18 in de blauwe zone. Dit is de zone waar we verwachten dat verschillende wavepatronen, waaronder het huidige 12345 patroon, zullen samenkomen, en voltooien. Dit betekent dat we hierna een mogelijke langetermijn opwaartse periode krijgen.”

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/hyszG3lT/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 88Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie