Braun Unisex Watch AW10, Black, Strap


Price: $184.50
(as of Dec 19,2023 22:36:36 UTC – Details)


Productomschrijving

Braun kijktBraun kijkt

horloges, heren, Braun, analooghorloges, heren, Braun, analoog

AW10AW10

ontwerpprijs, Braunontwerpprijs, Braun

Ontworpen in DuitslandOntworpen in Duitsland

AW10AW10

In de afgelopen 60 jaar is Braun uitgegroeid tot een instituut in de ontwerpgemeenschap en een frequent referentiepunt in de opleiding van elke nieuwe generatie creatievelingen. Die erkenning strekt zich ook uit tot ’s werelds meest gerenommeerde designprijzen. Na in de afgelopen vijf jaar in totaal 18 onderscheidingen te hebben ontvangen, zijn dit een belangrijke indicatie dat de horloges en klokken van Braun deze al lang bestaande erfenis voortzetten.

Ontworpen in Duitsland op het hoofdkantoor van Braun in Kronberg, waar gewerkt wordt in dezelfde kamers waar veel Braun-klassiekers zijn gemaakt. De kern van Braun Design is de filosofie om dingen nuttig, betekenisvol en mooi te maken met zo min mogelijk design.

Braun is trots op het ontwerpen van producten die tijdloos zijn qua ontwerp en gebouwd zijn om lang mee te gaan. Horloges en klokken van Braun zijn partners voor de lange termijn en in een tijdperk van welvaart en verzadiging is het voordeel van minder, betere producten vanzelfsprekend geworden.

Wordt niet meer leverbaar door fabrikant: ‎ Nee
Productafmetingen: 5,91 x 5,12 x 3,15 inch; 0,81 ons
Modelnummer artikel: ‎ AW10
Afdeling : ‎ Unisex-volwassenen
Batterijen: ‎ 1 Lithium-metaalbatterijen vereist. (inbegrepen)
Datum voor het eerst beschikbaar: ‎ 29 november 2017
Fabrikant: Braun
ASIN : ‎ B072N2W4GZ