Braun Multiquick 5 Vario Hand Blender (SS Blending Shaft+1.5C Chopper+ Masher + Whisk+ Beaker), MQ5027, Black


Met de Braun MultiQuick 5 Vario-staafmixer heeft u maximale controle over het mengen en biedt u meerdere mogelijkheden als het gaat om uw voedselbereiding. VarioSpeed-technologie biedt u snelle bediening met één hand, zodat u kunt kiezen uit 21 verschillende snelheden om consistent perfect te mengen, terwijl u de extra TurboBoost-snelheidsinstelling gebruikt voor een extra krachtstoot precies wanneer u die nodig heeft. ’s Werelds eerste PowerBell-technologie, met Braun’s unieke klokvormige mengschacht en ultraharde roestvrijstalen messen, trekt het voedsel naar binnen en vermindert de zuigkracht om elke keer fijnere, gladdere puree en soepen te produceren. Met de SPLASHControl-technologie wordt schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor spatten tot een minimum worden beperkt, zodat uw eten in de pot of kom blijft, precies waar het thuishoort. Met het EasyClick-accessoiresysteem kunt u de meegeleverde hakmolen voor 1,5 kopjes, de garde en het pureerhulpstuk verwisselen, voor ongeëvenaarde flexibiliteit bij het bereiden van maaltijden. De indrukwekkende en duurzame motor van 400 watt biedt een nauwkeurig ontworpen vermogen dat sterk genoeg is om zelfs hard voedsel zoals noten of wortelgroenten met gemak te hakken, mixen of pureren. Met de MultiQuick 5 Vario Staafmixer in uw keuken zijn maximale controle en meerdere mogelijkheden nog maar het begin.
’s Werelds eerste PowerBell-technologie Ultraharde roestvrijstalen messen en een unieke klokvormige mengas verminderen de zuigkracht en trekken het voedsel naar binnen voor een fijnere, gladdere mix.
SPLASHControl-technologie De unieke bloemenklokvorm en de positie van de bladen in de klok elimineren spatten vrijwel, waardoor het opruimen eenvoudig blijft.
EasyClick-accessoiresysteem Hulpstukken kunnen met één klik op de knop worden uitgeschakeld; Met de accessoirelijn van Braun kunt u binnen enkele seconden overstappen op mixen, hakken, kloppen, pletten, pureren of pureren.