Bitcoin’s hashrate bereikt hoogtepunt, InQubeta trekt hoge ogen

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


In afwachting van de halvering van volgend jaar heeft de hash rate van Bitcoin (BTC) opnieuw een recordhoogte bereikt. Miner inkomsten stegen ook en bereikten een niveau dat voor het laatst werd gezien in april 2022. In ander nieuws zag Solana (SOL) een prijsdaling vanaf het $60-niveau, hoewel het momentum is toegenomen. Ondertussen is InQubeta (QUBE), een nieuwe AI altcoin, populair geworden tijdens de presale fase.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

InQubeta (QUBE)

InQubeta (QUBE) heeft deze status bereikt door miljoenen dollars op te halen in de lopende presale, die momenteel $5,4 miljoen bedraagt. Het krijgt zelfs nog meer tractie, met meer fondsen die moeten worden opgehaald voordat de presale eindigt. Daarnaast onderscheidt het zich door de bijdrage die het zal leveren en het probleem dat het wil oplossen.

InQubeta zal naar eigen zeggen meer zijn dan alleen een cryptocurrency – verre van dat. Het lost het meest kritieke probleem op in de snelst groeiende en meest ontwrichtende sector, AI. Het is van plan om ’s werelds eerste crowdfundingplatform voor AI-startups via crypto te worden. Via dit innovatieve platform zullen startups fondsen kunnen werven door investeringsmogelijkheden te creëren, die zullen worden weergegeven als op aandelen gebaseerde NFT’s. Deze zullen worden aangeboden aan investeerders, waarmee kapitaal zal worden opgehaald. Het bevindt zich momenteel in de vijfde fase van de presale en een token kost slechts $0,0161.

Bitcoin (BTC)

Volgens on-chain gegevens bereikte de Hash Rate van Bitcoin (BTC) opnieuw een record. Het brak het vorige record dat eerder deze maand werd geregistreerd en dient als voorbereiding op de halvering volgend jaar. Opmerkelijk is dat de inkomsten van miners ook een sprong maakten en een niveau bereikten dat voor het laatst werd gezien in april 2022.

Op dit moment worden miners beloond met 6,25 Bitcoin voor elk blok dat wordt gecreëerd, samen met transactiekosten. Bij de volgende halvering zullen de beloningen echter worden verlaagd, waardoor er minder nieuwe BTC in omloop zullen komen. Dit zal ook resulteren in een prijsstijging, waar investeerders enthousiast naar uitkijken.

Bitcoin wordt momenteel verhandeld boven $37.000 en blijft de beste cryptocurrency om in te investeren. Het heeft herhaaldelijk zijn waarde bewezen als waardevol bezit en als bescherming tegen inflatie. Dit positioneert het als de beste crypto om in te investeren voor de lange termijn.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Solana (SOL)

Je kunt de top altcoins op de markt niet noemen zonder Solana (SOL) erbij te vermelden. Het is een solide alternatieve investering voor BTC en een top tien cryptocurrency. Het speelt een cruciale rol in de cryptoscene door noodzakelijke DeFi-oplossingen te bieden. Het is een populaire go-to geworden voor ontwikkelaars die innovatieve gedecentraliseerde applicaties (dApps) willen bouwen. Solana’s bijdrage aan de cryptogemeenschap maakt het een aantrekkelijke investering.

Na een aanzienlijke prijsstijging lijkt het erop dat marktdeelnemers zich verzetten tegen het $60-niveau. Solana zag een pullback en wordt momenteel onder de $ 60 verhandeld. Maar de prijs heeft aan kracht gewonnen en zal deze weerstand waarschijnlijk snel doorbreken. Hoelang blijft echter onzeker. Desondanks is Solana op het huidige niveau nog steeds ondergewaardeerd en is het een goede crypto om in te investeren.

Conclusie

De stijgende hashrate van Bitcoin geeft aan dat de halvering nabij is – nog maar een paar maanden. Daarnaast zag Solana een prijsdaling vanaf het $60-niveau, maar is nu weer aan het stijgen.

Bezoek InQubeta Presale


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie