Bitcoin koers nadert sleutelzone: tijd voor een correctie?

Louise de Graaf


In dit artikel bespreken we bitcoin (BTC), de koning der cryptocurrencies. Deze technische analyse uit onze Premium omgeving onderzoekt de recente prijsschommelingen van bitcoin en wat deze kunnen betekenen voor de komende tijd.

Wil je je kennis verder uitbreiden? Sluit je 30 dagen aan bij onze Premium omgeving voor slechts €1. Hier krijg je toegang tot uitgebreidere analyses en kun je deel uitmaken van een levendige community van meer dan 1500 crypto-enthousiastelingen, analisten en experts.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen.Zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat bitcoin binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Op de grafiek van bitcoin zien we een interessant patroon. De koers vormt een ending diagonal wave 5, die deel uitmaakt van een grotere wave 1 van een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Deze wave 5 nadert zijn voltooiing en we verwachten dat deze eindigt in de blauwe zone, tussen $39.000 en $42.000. Zodra deze blauwe zone bereikt wordt, lijkt een correctie in de vorm van een ABC Elliott Wave patroon waarschijnlijk.

 

Deze correctie zou BTC kunnen brengen naar de groene zone rond de $33.000, een niveau dat we in de gaten houden als een mogelijk moment voor ons om meer bitcoin te kopen. Na deze correctie voorzien we namelijk weer een flinke opwaartse beweging.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/HlaEgJBK/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie