Bitcoin ETF concurrentie neemt toe, Aave en InQubeta op springen

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De Bitcoin ETF ruimte wordt elke dag gevuld met nieuwe aankondigingen. Onlangs heeft de internationale vermogensbeheerder Franklin Templeton ook een aanvraag ingediend voor een spot ETF.

In het verleden hebben vermogensbeheerders als Black Rock en Fidelity ook aanvragen ingediend voor spot Bitcoin ETF’s. Pando Asset is de 13e entiteit die een claim legt in de Bitcoin ETF ruimte.

De cryptomarkt drukt momenteel groene cijfers na bullish voorspellingen van analisten voor Aave (AAVE) en InQubeta (QUBE).  InQubeta is een nieuw gelanceerd cryptoproject dat is opgezet voor startups die werken met kunstmatige intelligentie en op zoek zijn naar fondsen. Het model is gebouwd op functies die zelfstandigheid beloven via DeFi-oplossingen.

De presale financiering heeft onlangs de $5,9 miljoen overschreden.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

InQubeta: Een veelzijdige cryptocurrency voor AI startups

InQubeta is een platform voor AI-startups om op zoek te gaan naar gelijkgezinde investeerders en hun eigen groei in kaart te brengen. Terwijl het platform startups helpt, helpt het ook gewone crypto-gebruikers om investeerders te worden en rijkdom te creëren.

De AI-projecten die op InQubeta worden aangeboden, zijn gemaakt door enkele van de slimste startups uit de hele wereld. Door hun te steunen, kunnen investeerders deel uitmaken van een AI-revolutie en hun concurrenten een stap voor blijven.

De eigen cryptocurrency is het QUBE token en dit is het ruilmiddel binnen het InQubeta ecosysteem. De opkomst van InQubeta als een altcoin is ook te danken aan de veelzijdige aard van haar native token. Het QUBE token geeft je meer dan één manier om je passieve verdiensten te vergroten, of dat nu via marktrendementen of staking beloningen is.

De staking service van InQubeta is een handige manier om je activa voor je te laten werken. Bij staking zetten tokenhouders hun cryptocurrencies in om de groei van een netwerk te ondersteunen en beloningen te verdienen.

Hoe langer je inzet, hoe aantrekkelijker de beloning zal zijn. Er is een beloningspool die speciaal wordt onderhouden voor het uitdelen van beloningen voor staken en die gefinancierd wordt door belastingopbrengsten.

InQubeta heeft een bestuursstructuur waarin de gemeenschap koning is. Alle belangrijke beslissingen worden genomen door stakeholders via een transparant proces. Tokenhouders zijn verplicht om hun stemrecht verantwoordelijk te gebruiken en ervoor te zorgen dat de voorgestelde veranderingen de groei van het platform aanvullen.

Als leden van de gemeenschap een paar veranderingen in gedachten hebben die het platform ten goede zouden kunnen komen, kunnen ze die voorstellen aan anderen. De voorstellen worden ter discussie gesteld en daarna in stemming gebracht.

Bezoek InQubeta Presale

Aave kent zeven nieuwe subsidies toe

Aave is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol waarmee gebruikers gemakkelijk crypto-activa kunnen lenen en uitlenen. De eigen token wordt vertegenwoordigd door het symbool AAVE en wordt gebruikt voor alle transactionele doeleinden op het netwerk.

In het non-custodial protocol kan men deelnemen als leverancier van liquiditeit of als lener. Leveranciers verdienen rente door hun activa aan te bieden. Leners kunnen op Aave geld krijgen in de vorm van onderpand of overpand van activa.

Het platform biedt ook flitsleningen aan ontwikkelaars. De faciliteit is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars omdat zij de technische kennis hebben die nodig is om de lening uit te voeren.

Met de flitslening kan een ontwikkelaar lenen zonder onderpand te verstrekken. De enige beperking is dat de liquiditeit binnen een bloktransactie wordt teruggegeven aan het platform. Ontwikkelaars kunnen ook een scala aan tools vinden voor het bouwen van dApps op het Aave platform dat multi-chain mogelijkheden heeft.

Aave kondigde onlangs zeven subsidies aan als onderdeel van haar stimuleringsprogramma. De beurzen werden tussen september en oktober van dit jaar toegekend aan teams die het potentieel hebben aangetoond om baanbrekende oplossingen te creëren met Aave.

Polynomial Protocol, Wasabi Protocol, Alcor Protocol, Clique, Ambos Finance, Aeris Protocol en Flair zijn de zeven platforms die de beurzen in de wacht hebben gesleept.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Conclusie

Deze tokens vertegenwoordigen het potentieel van gedecentraliseerde financiën om de massa te versterken. De unieke use cases die deze tokens aandrijven hebben ervoor gezorgd dat deze platformen zijn uitgegroeid tot populaire ecosystemen.

Deze twee tokens kunnen crypto-gebruikers helpen nieuwe winsten voor hun portfolio’s te realiseren en hebben het potentieel om langetermijnrendementen op te leveren.

Bezoek InQubeta Presale


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 54Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie