Alle Nederlandse Max Verstappen fans krijgen bitcoin van sponsor

Louise de Graaf


De feestmaand lijkt voor bitcoin (BTC) investeerders al niet meer stuk te kunnen lopen. De bitcoin koers vestigt hoogtepunt na hoogtepunt en staat inmiddels op een prijs die sinds april 2022 niet meer is gezien. Crypto-enthousiastelingen hebben hun ogen massaal gericht op bitcoin nu het aftellen is begonnen tot hoogstwaarschijnlijk een historische crypto-primeur: de komst van een Bitcoin beursfonds.

Bybit, een van de grootste crypto exchanges ter wereld en tevens trotse sponsor van het Red Bull Racing-team van Max Verstappen, wil bitcoin-fanaten vóór de mogelijke goedkeuring tegemoetkomen door gratis 18 euro te geven. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken via deze link en minimaal 90 euro storten.

Bitcoin stijgt in aanloop naar cruciale dagen

In de afgelopen week is de prijs van bitcoin als een raket omhooggeschoten, gedreven door de toenemende anticipatie op de introductie van een beursgenoteerd fonds.

Bloomberg ETF-analisten James Seyffart en Eric Balchunas spreken namelijk al maanden over januari als de maand van de waarheid wat betreft de waslijst aan Exchange Traded Fund (ETF) aanvragen voor Bitcoin. Naar alle waarschijnlijkheid zal de toezichthouder op maandag 8, dinsdag 9 of woensdag 10 januari een massa-goedkeuring naar buiten brengen.

De gegadigden voor een dergelijk fonds zijn de afgelopen weken druk in de weer met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om mogelijke zorgen van de toezichthouder weg te nemen.

De afgelopen week dienden BlackRock en Bitwise nog herziene S-1 aanvragen in bij de financiële waakhond om een veiliger fonds te kunnen garanderen.

Het is aannemelijk dat de SEC meerdere aanvragen tegelijk goed wil keuren om niemand een zogeheten first mover advantage toe te kennen. Recentelijk vroeg de SEC nog uitstel aan voor de ETF-pogingen van Franklin Templeton en Hashdex, maar hierdoor lijkt de kans alleen maar groter dat we over een maand (bijna) alle aanvragen goedgekeurd zien worden.

Ontvang gratis €18 aan BTC

Met Verstappen’s indrukwekkende winstreeks met Bybit’s logo op zijn F1-auto, wil de vooraanstaande beurs een unieke kans presenteren aan alle Nederlanders. Door simpelweg een account aan te maken en 90 euro op het platform te storten, krijg je 18 euro op je account gestort. Hiermee kun je vervolgens de markt gaan verkennen en kosteloos bitcoin of andere crypto aan je portfolio toevoegen.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie